Splošni pogoji

  1. VAROVANJE ZASEBNOSTI

Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L (v nadaljevanju SZBLL) spoštuje zasebnost uporabnikov te spletne strani . Osebnih podatkov uporabnikov spletne strani www.dajsenaseznam.si ne bo posredoval drugim uporabnikom ali tretjim osebam. Vaš elektronski naslov, ki ga posredujete, ko vpišete svoj email na spletni strani www.dajsenaseznam.si, nam bo služil le za obveščanje o novicah, povezanih s tematiko kampanje DAJ SE NA SEZNAM.

SZBLL ne bo preverjalo, urejalo ali razkrilo vsebine osebnih podatkov, razen v primeru, da mu tako veleva zakon, ali če bo to potrebno da: (i) se zaščitijo interesi in pravice SZBLL ali da (ii) se popravijo in odpravijo težave pri programski opremi ali storitvah.

 

  1. GARANCIJSKA IZJAVA

Kot uporabnik spletne strani www.dajsenaseznam.si in tako storitev SZBLL se strinjate, da vse storitve spletne strani www.dajsenaseznam.si uporabljate na lastno odgovornost. Storitve spletne strani so na voljo po načelu  "kot so na razpolago". SZBLL ne ponuja nobene garancije, da bodo storitve spletne strani  popolnoma ustrezale vašim zahtevam in potrebam, ali da bodo storitve na voljo brez prekinitev - časovnih, varnostnih in brez napak. Prav tako SZBLL ne ponuja nikakršne garancije za točnost ali zanesljivost vseh, skozi storitve pridobljenih informacij ali da bodo programske napake takoj odpravljene. Zavedati se morate, da vse podatke / datoteke prenašate skozi SZBLL storitve na svoj računalnik na lastno odgovornost in boste za morebitne izgube podatkov, ki bodo posledice takšnega prenosa, odgovorni sami.

Nobeno ustno ali pisno zagotovilo, ki ga pridobite od SZBLL, vam ne more jamčiti garancije, o kateri je govora v tem členu.

 

  1. ODGOVORNOST, ZAVAROVANJE

SZBLL ne prevzema odgovornosti za:
(i) Nobeno neposredno, posredno, naključno, posebno ali posledično škodo, ki jo povzroči uporaba ali neuporaba storitev spletne strani  www.dajsenaseznam.si.
(ii) Nobene stroške, ki ji povzroči nabava ali nakup storitev ali sredstev, prejemanje sporočil ali transakcije, v katere ste se vključili s pomočjo storitev spletne strani www.dajsenaseznam.si.
(iii) Nepooblaščen dostop do  uporabnikovih prenosov ali podatkov, skupaj in ne samo s škodo ali izgubo dobička.
(iv)Izjave ali obnašanje tretjih oseb, ki so vključeni v storitve spletne strani www.dajsenaseznam.si.

 

  1. ZAKONI

Pogoji sodelovanja so odvisni in od zakonov in drugih elementov prava RS.

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu